Eventet har varit

Imorgon är en annan dag – 5 samhällstrender som kommer att förändra ditt liv

Stockholm 22 mars 2016, kl. 08:00 - 09:00

#TengbomTalks – Inspirationsfrukost

Vi är mitt i digitaliseringens, urbaniseringens och globaliseringens tidsålder. Inom fyra år är fem miljarder människor online dagligen, och runt 2050 bor 75% av världsbefolkningen i städer. Hur ser livet ut och vad är viktigt i ett samhälle där grundfunktioner som handel och arbete inte längre är platsbundna, och där den nya kollegan kanske är en robot?

Tengboms vd Johanna Frelin uppmärksammar fem megatrender som redan idag förändrar hur vårt samhälle ser ut. Vi spanar också om vad som väntar runt hörnet tillsammans med Alok Alström, Sverigechef på hypade IT-företaget Uber som just nu revolutionerar vårt sätt att resa. Tillsammans diskuterar vi allt från den värderingsbaserade generationen, Internet of Things och en friktionsfri verklighet till – inte  minst – hur utvecklingen kommer att påverka just dig.

Välkommen att förfäras och förundras tillsammans med två av världens mest innovativa företag*.

Inspirationsfrukost tisdag 22 mars
kl. 08:00-09:00, frukost från 07:45
Tengbom, Katarinavägen 15, Stockholm

Res gratis med Uber till frukosten!
Uber är en app-baserad transportplattform. Med ett enkelt knapptryck kan du resa i Stockholm, Göteborg, Malmö och 340+ andra internationella städer – elegant, säkert och till lägre pris än vanlig taxi. I samband med inspirationsfrukosten har Uber ett kul erbjudande: Med koden “Tengbom” får du din första resa gratis i Sverige, upp till 150 kr. Gör så här:

  1. Ladda ned Uber-appen
  2. Skriv in koden “ Tengbom” när du registrerar ditt konto
  3. Du är nu redo att åka!

*THE WORLD’S MOST INNOVATIVE COMPANIES 2016 (Fast Company)

Uber – 4th most innovative company
“For hustling corporate business”

Tengbom – 4th most innovative architecture firm
“For developing the future of architecture in real time”

Intresserad av intervjumöjligheter med Johanna och Alok i samband med eventet? Kontakta Frida Jeppsson-Prime, pressansvarig på Tengbom.

#TengbomTalks är en arena för aktuella arkitektur- och samhällsfrågor. Med över 550 specialister och innovatörer på 12 kontor finns det alltid massor av frågeställningar vi vill lyfta. Seminarier, workshops, co-creations – arenan är lika föränderlig som ämnena. Välkommen att diskutera och inspireras tillsammans med oss. 

Seminariet är nu fullbokat.