Eventet har varit

Ett nytt Acceptera – Tengbom i Almedalen

Arkitekturträdgården Strandgatan 16A 05 juli 2016, kl. 14:00 - 15:00

#TengbomTalks seminarium

Ett nytt Acceptera – dags att samskapa värderingarna för framtidens hållbara samhällsbyggnad.

Endast genom att acceptera vår verklighet kan vi förändra den och skapa de värderingar som tar oss vidare – budskapet i manifestet Acceptera (1931) är kanske ännu mer aktuellt idag.

I takt med vår tids stora utmaningar måste samhället förändras och utvecklas. Fort. I kraven på snabb utveckling finns risker. Men också möjligheten att skapa ett hållbart samhälle med goda livsmiljöer. För att lyckas behöver vi vara överens om de värderingar som tar oss dit.

Vi tror på den kollektiva intelligensen i Arkitekturträdgården. Vi inser att ingen kan göra allt, men alla kan bidra till förändring. I en digital co-creation lägger vi tillsammans med er grunden för de värderingar som bör styra framtidens hållbara samhällsbyggande. Resultatet publiceras live och sammanställs senare i en handlingsplan för hur vi tillsammans vill utveckla vår framtid.

Välkommen till Tengboms interaktiva seminarium som hålls av Johanna Frelin, vd, och Cecilia Holmström, strategisk rådgivare.

Tengbom-appen
Ladda gärna ned appen Tengbom från App Store i förväg, och ange eventkoden Tengbom. Här kan du läsa mer om seminariet och se hela vårt program under Almedalsveckan.

Läs mer

#TengbomTalks är en arena för aktuella arkitektur- och samhällsfrågor. Med över 550 specialister och innovatörer på 12 kontor finns det alltid massor av frågeställningar vi vill lyfta. Seminarier, workshops, co-creations – arenan är lika föränderlig som ämnena. Välkommen att diskutera och inspireras tillsammans med oss.