Eventet har varit

Hur möter vi framtidens utmaningar som globalisering, urbanisering och digitalisering i byggandet av våra framtida bostäder och stadsmiljöer?

Uppsala 08 mars 2016, kl. 07:30 - 09:00

#TengbomTalks – Frukostseminarium

En förändrad omvärld och nya värderingar hos framtidens kunder ställer nya krav på samhällsbyggandet.

Hur påverkar dessa oss i arbetet med att långsiktigt bygga bostäder för alla i framtiden men samtidigt finna lösningar för de mest akuta utmaningarna redan idag?

Leder kravet på resurshushållning av både yta och miljö till att våra städer i framtiden är aktivitetsbaserade?

Och vad innebär egentligen aktivitetsbaserade miljöer – kan vi lära och inspireras av hur man arbetar aktivitetsbaserat i kontors- och utbildningsmiljöer?

Välkommen att diskutera och inspireras tillsammans med två av våra skarpa framtidsspanare: Cecilia Holmström, arkitekt och strategisk rådgivare för bostad, och Kristina Jonasson, arkitekt med mycket erfarenhet av bland annat aktivitetsbaserade lösningar inom kontor och skola.

Frukostseminarium tisdag den 8 mars
kl. 07:30 – 09:00
Tengbom, Dragarbrunnsgatan 42, Uppsala

OSA senast 1 mars till anna.osterberg@tengbom.se

#TengbomTalks är en arena för aktuella arkitektur- och samhällsfrågor. Med över 550 specialister och innovatörer på 12 kontor finns det alltid massor av frågeställningar vi vill lyfta. Seminarier, workshops, co-creations – arenan är lika föränderlig som ämnena. Välkommen att diskutera och inspireras tillsammans med oss.