Eventet har varit

Imorgon är en annan dag – 5 samhällstrender som kommer att förändra ditt liv

Jönköping 27 oktober 2016, kl. 8.00–9.00

#TengbomTalks – Inspirationsfrukost

Vi är mitt i digitaliseringens, urbaniseringens och globaliseringens tidsålder. Inom fyra år är fem miljarder människor online dagligen, och runt 2050 bor 75% av världsbefolkningen i städer. Hur ser livet ut och vad är viktigt i ett samhälle där grundfunktioner som handel och arbete inte längre är platsbundna, och där den nya kollegan kanske är en robot?

Tengboms vd Johanna Frelin uppmärksammar fem megatrender som redan idag förändrar hur vårt samhälle ser ut. Vi diskuterar allt från den värderingsbaserade generationen, Internet of things och en friktionsfri verklighet till – inte minst – hur utvecklingen kommer att påverka just dig.

Johanna Frelin är en av branschens starkaste röster vad gäller digitaliseringens konsekvenser och möjligheter. Innan hon blev vd på Tengbom var hon på samma post på Hyper Island. Hennes specialitet är att leda kreativa människor och värderingsstyrda organisationer. Just nu ligger hennes fokus på Tengboms framtidsstrategi.

Välkommen att förfäras och förundras tillsammans med oss!

Inspirationsfrukost torsdag 27 oktober

kl. 08:00-09:00, frukost från 07:30
Bryggan Café & Bistro, Södra Strandgatan 8, Jönköping

Anmäl dig här senast den 25 oktober.

Tengbom – 4th most innovative architecture firm
“For developing the future of architecture in real time”

#TengbomTalks är en arena för aktuella arkitektur- och samhällsfrågor. Med över 550 specialister och innovatörer på 12 kontor finns det alltid massor av frågeställningar vi vill lyfta. Seminarier, workshops, co-creations – arenan är lika föränderlig som ämnena. Välkommen att diskutera och inspireras tillsammans med oss.