Eventet har varit

Inflyttningsfest i nya huvudkontoret

Stockholm 01 september 2016, kl. 17:00 -

Välkommen på inflyttningsfest!

Äntligen är vi på plats. Torsdag den 1 september från kl. 17:00 vill vi fira in vårt nya huvudkontor högst upp i Glashuset vid Slussen tillsammans med dig och alla våra andra vänner.

Kvällen bjuder på allt ifrån ett #TengbomTalks-seminarium i Arenan, till mat och dryck, gott sällskap och fantastisk utsikt över Stockholm från vår takterrass. Sen höjer vi volymen och dansar så länge vi orkar.

Det  ständigt ofärdiga kontoret

#TengbomTalks seminarium i Arenan kl. 18:00-18:45

Ett färdigt arkitektkontor är på många sätt helt ointressant. För oss, som hela tiden utvecklar nya kontor och arbetssätt tillsammans med våra kunder, är det livsviktigt att våga laborera och prototypa oss fram i våra egna miljöer. Vi vill alltid ligga steget före.

I det nya huvudkontoret utvecklar vi tillsammans en flexibel verkstad med multianvändbara ytor som får förändras över tid och efter behov. Här är du fri att skapa egna lösningar, ta initiativ och hitta nya samverkansformer. Vi kallar det ett innovationsbaserat arbetssätt.

Om resan mot det ständigt ofärdiga kontoret berättar Johanna Frelin, vår vd, och Torbjörn Höeg, förändringsledare, tillsammans med kontorscheferna Johanna Munck af Rosenschöld och Mark Humphreys. För att komma på seminariet räcker det att du anmäler dig till festen i formuläret här nedanför.

Varmt välkommen!

OSA 26 augusti

Om du vill ta med dig någon går det jättebra att anmäla även honom/henne via formuläret nedan – fyll i namn, företag och e-mail så får din gäst en bekräftelse direkt till sin egen inkorg.

Anmälan är nu full, tack alla ni som har anmält sig!

Vid frågor kontakta kommunikation@tengbom.se