Eventet har varit

Vårfest

Stockholm 04 juni 2015, kl. 17:00-01:00

Varmt välkommen till Tengboms vårfest!

Från kl. 17:00 inleder vi kvällen med fyra seminarier om hur vi vill  #förändraboxen och forma framtidens städer. Vi bjuder också på möjlighet att lyssna på trendspaningar från möbelmässan i Milano.
Kl. 18:00 och framåt blir det sedan mat och dryck från nyöppnade Kommendören och fest inspirerad av vårt partnerskap i STHLMNYC.

Årets seminarieteman är:

Green Retrofits – dagvatten som inkubator för social hållbarhet
Om urbana biotoper som både renar vatten och skapar mötesplatser i staden. Med Shira Jacobs, Tengbom Landskap och Kent Fridell, Tengbom Landskap och Stadsbyggnad.
OBS FULLBOKAT 17:00

Fattaru? New kids on the block i designprocessen
Om att skapa framtidens lärandemiljöer tillsammans med dagens barn och unga. Med Thomas Stoll, Hållbarhetschef Tengbom, Stina Åberg, Tengbom Utbildning och Molly Möller, Tengbom Inredning.
OBS FULLBOKAT BÅDE 17:00 och 17:30

Det aktivitetsbaserade samhället – från sociotop till sängskåp
Om urbaniseringens utmaningar som möjlighet till mångfunktionella ytor i staden och hemmet. Med Cecilia Holmström, Tengbom Bostad och Kristina Jonasson, Tengbom Inredning m. fl.
OBS FULLBOKAT BÅDE 17:00 och 17:30

Vårdens arkitektur för den krävande generationen
Dagens patienter ställer krav som utmanar framtidens vårdmiljöer i Sverige och internationellt. Med Christine Hammarling, Tengbom Vård och Daniel de Sousa Barrera, Tengbom Vård.
OBS FULLBOKAT 17:30

Trender från Milano
Med Nadia Tolstoy, Tengbom Inredning m. fl.
OBS FULLBOKAT BÅDE 17:00 och 17:30

OSA senast 29/5. Vi ses på Katarinavägen 15!